

ביום חמישי 20.8 בארבי חוזר למסע נוסטלגי בין שלושת העשורים שעשו לנו את הפסקול, את הסטייל ובעיקר את חיי הלילה.
📼 אייטיז – כשמייקל ג'קסון, מדונה וסינדי לאופר שלטו ברדיו, כולם לבשו ג'ינסים בגזרה שאף אחד לא היה מעז ללבוש 🪩היום, והשיער היה גדול יותר מהחלומות. דיסקו, פופ, רוק, סינתיסייזרים וניאון – ואם יצאתם לבלות, כנראה שהייתם בדיסקוטק עם עוד 400 איש שלא ידעתם מי הם.
💿 ניינטיז – העשור שבו הכול נהיה קצת יותר רחב: הג'ינסים, החולצות, הפאות והבאסים. Spice Girls, Backstreet Boys, Britney, 2 Unlimited, Haddaway ו-Snap! ברמקולים, MTV בטלוויזיה, ערוץ 2 בבית, והיציאה? דופקים הופעה, שמים בושם של קילומטר ויוצאים לחפש את המסיבה הכי חמה בעיר. ואם היה לכם ביפר – בכלל הייתם מלכים.
🎧 אלפיימז – הו, האלפיימז!!! הג'ינס נמוך, הגופייה לבנה, המשקפי שמש גם בלילה וצלצול פוליפוני בנוקיה. Beyoncé, Rihanna, Black Eyed Peas, Usher, David Guetta ו-Lady Gaga בכל מקום. תל אביב מתחילה לחיות בלילה, הבליינים עוברים מאלנבי ל-TLV ולמועדונים הגדולים, וה-DJ כבר לא רק עומד מאחורי העמדה – הוא הכוכב.
שלושה עשורים
שלושה די ג'ייז
שלוש הופעות בהפתעה
שריינו לפני הסולדאאוט !
₪68
₪88